Triple-9

No Excuse, Stay Connected

Storingen van het Wi-Fi signaal, slecht of geen bereik, het blijven ‘’plakken’’ op een Wi-Fi punt, uitval van 4G zendmasten, (landelijke) storing in het mobiele netwerk.

Deze kostbare verstoringen hebben grote invloed op de continuïteit van organisaties, hiervoor hebben wij een oplossing Lyfo.

Middels de Lyfo applicaties wordt mobiele datacommunicatie via de publieke 4G netwerken gegarandeerd betrouwbaar met een beschikbaarheid van minimaal 99,999% Triple-9 dus.

Lyfo wordt onderverdeeld in 3 diensten. Zo heb je Lyfo.SIM, Lyfo.NET en Lyfo.Connect

Benieuwd naar wat elk van de drie voor u kan betekenen? Lees het hieronder!

0%
Betrouwbare mobiele 4G datacommunicatie met een gegarandeerde beschikbaarheid tot 99,999%
lyfo.net

“Altijd verbonden” op alle mobiele netwerken met één sim.

Een keten is zo sterk als de zwakste schakel is een bekend gezegde. De belangrijkste schakel is een betrouwbaar draadloos mobiel netwerk. Uitval of overbelasting van een 4G of 5G netwerk valt nooit uit te sluiten.
Lyfo.NET is in combinatie met Lyfo.SIM een revolutionaire Windows en Android applicatie waarmee het mogelijk is om automatisch toegang te krijgen tot nagenoeg alle beschikbare mobiele 4G/5G netwerken, zowel nationaal als internationaal. Lyfo.NET kiest het beste beschikbare 4G/5G netwerk. Als de verbinding niet langer aan de gestelde criteria voldoet, bijvoorbeeld slechte dekking, capaciteitsproblemen of het gevolg van een (landelijke) netwerkstoring in het mobiele netwerk, schakelt Lyfo.NET volledig automatisch tussen de beschikbare netwerken. Het detecteren en omschakelen gaat volgens een NQI algoritme. Deze Network Quality Indicator vormt het hart van onze applicatie en bestaat uit 10 verschillende parameters die gezamenlijk een waarde aan de NQI geven. Als de NQI onder een bepaalde treshold komt, zal het mechanisme direct ingrijpen en binnen enkele seconden naar het volgende beschikbare netwerk omschakelen. Lyfo.NET bewijst o.a. zijn toepassing in de grensstreken en op deze wijze wordt missie kritische communicatie via publieke netwerken mogelijk gemaakt.
Heeft u interesse in een live demo?

De volgende applicaties zijn nu verkrijgbaar;
Lyfo.SIM, Lyfo.NET en Lyfo.Connect

4G Router
Lyfo.Connect is de 4G router met Lyfo.NET en Lyfo.SIM

Lyfo.sim

De high performance 4G SIM met toegang tot nagenoeg alle mobiele netwerken.

Lyfo.SIM

Lyfo.SIM geeft premium toegang tot nagenoeg alle 4G-5G mobiele netwerken in Europa. In Nederland garandeert deze SIM kaart toegang tot de netwerken van KPN, Vodafone en T-Mobile.

Lyfo.SIM wordt aangeboden met datablokken welke geldig zijn voor de gehele contractperiode. Het aantal SIMS wat gebruik kan maken van een datablok is onbeperkt. De volgende datablokken zijn beschikbaar; 100GB, 500GB en 1TB

Lyfo.SIM wordt geleverd in combinatie met onze Lyfo.NET applicatie.

CONTACT
Lyfo.connect

Mobiele datacommunicatie met een gegarandeerde beschikbaarheid tot 99,999%

Lyfo.Connect is de ‘always connected’ vehicle-grade 4G router voor alle vormen van mobiele datacommunicatie. Het product bestaat uit Lyfo.SIM, Lyfo.NET en de speciale 4G router. Deze unieke combinatie zorgt er voor dat u altijd verbonden bent via het beste beschikbare 4G/5G netwerk.

Lyfo.Connect is bij uitstek geschikt voor alle typen voertuigen, vaartuigen en vaste oplossingen zoals M2M, apparatuur bewaking, laadpalen en betaalautomaten. Samen met Lyfo.NET en de Lyfo.SIM is een minimale beschikbaarheid van 99,999% een feit.

Lyfo.Connect wordt aangeboden via een abonnement voor Lyfo.NET en Lyfo.SIM en met leveringsprijzen voor de router.

CONTACT

Services en Onderhoud

De wereld van telecommunicatie staat niet stil, nieuw technologische (netwerk) ontwikkelingen in combinatie met een sterke aandacht op beveiliging van de applicaties. Dit draagt erbij toe dat onderhoud middels updates en upgrades als prioriteit één bij ons op de lijst staat.

Om hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid, nu en naar de toekomst toe te kunnen blijven garanderen, bieden wij middels onze ‘’no-nonsense’’ aanpak een ongekende service op al onze applicaties.

Triple-9

WIJ VERTELLEN U GRAAG MEER

Neem Contact Op