Kritische mobiele datacommunicatie
0%
Betrouwbare mobiele 4G datacommunicatie met een gegarandeerde beschikbaarheid tot 99,999%

yfo

RELIABLE MOBILE DATA COMMUNICATION

Kritische mobiele datacommunicatie

Dagelijks gebruik van mobiele handhelds, zoals PIN terminals,
Barcodescanners, Tablets, Laptops, Toughpads en
Toughbooks, maar ook 4G LTE routers is enorm toegenomen.
Formulieren zijn nu webbased geworden en gebruikers rekenen er op dat mobiele data-verbindingen altijd beschikbaar zijn, bijvoorbeeld via (outdoor) WiFi of 4G van een publieke operator.

Verstoringen van het WiFi signaal, slecht of geen bereik, het blijven ‘’plakken’’ op een WiFi accesspoint, uitval van 4G zendmasten, (landelijke) storing in het mobiele netwerk, hebben impact op bedrijfskritische processen.

Deze kostbare verstoringen hebben grote invloed op de continuïteit van organisaties, hiervoor heeft Triple-9 een reeks software en hardware applicaties ontwikkeld onder de merknaam Lyfo.

Middels Lyfo applicaties wordt mobiele datacommunicatie via de publieke 4G netwerken gegarandeerd betrouwbaar met een beschikbaarheid van minimaal 99,95%.
Lyfo.SIM geeft u toegang tot alle beschikbare mobiele netwerken.

Lyfo.NET is een unieke applicatie die, in combinatie met Lyfo.SIM, automatisch  het best beschikbare 4G netwerk kiest.
De Lyfo applicaties verzekeren u van een uiterst betrouwbare verbinding.

De volgende applicaties zijn nu verkrijgbaar;
Lyfo.SIM, Lyfo.NET en Lyfo.Connect

Verbeter uw mobiele datacommunicatie ervaring met Lyfo!

Ontdek De Lyfo Modules

Lyfo.NET

“Always-Connected” op alle mobiele netwerken met één sim.

Lyfo.NET is in combinatie met Lyfo.SIM een revolutionaire applicatie waarmee het mogelijk is om automatisch toegang te krijgen tot nagenoeg alle beschikbare mobiele 4G netwerken, zowel nationaal als internationaal. Intelligente algoritmen in Lyfo.NET kiezen het beste beschikbare 4G netwerk. Als de verbinding niet langer aan de gestelde criteria voldoet, bijvoorbeeld slechte dekking, capaciteitsproblemen of het gevolg van een (landelijke) netwerkstoring in het mobiele netwerk, schakelt Lyfo.NET volledig automatisch tussen de beschikbare netwerken. Lyfo.NET bewijst ook zijn nut in de grenstreken want het pingpongen tussen nationale en internationale netwerken en het blijven plakken op het mobiele HOME netwerk is nu verleden tijd.

Het volledig automatisch omschakelen tussen de netwerken duurt, (afhankelijk hoeveel mobiele netwerken beschikbaar zijn en het type apparaat), tussen de 5 en 7 seconden.

Microsoft Windows 10
Lyfo.NET is o.a. beschikbaar en getest voor professionele Windows 10 handhelds, zoals Panasonic Toughbooks en Toughpads, zoals de FZ-G1 en CF-series.

Linux
Lyfo.NET is nu ook beschikbaar voor alle Linux omgevingen

Android
Voor specifieke Android gebaseerde handhelds (zoals (pin) terminals en speciale toestellen) kunt u met ons contact opnemen om de mogelijkheden verder toe te lichten.

iOS
Op dit moment is het nog niet mogelijk om Lyfo.NET geschikt te maken voor iOS toestellen. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen om de mogelijkheden verder toe te lichten.

4G Router
Lyfo.Connect is de 4G router met Lyfo.NET en Lyfo.SIM

Lyfo.NET wordt aangeboden via een abonnement. klik hier voor de actuele prijslijst.

Kritische mobiele datacommunicatie
Slechte dekking

Lyfo.Connect

Mobiele datacommunicatie met een gegarandeerde beschikbaarheid tot 99,999%

Lyfo.Connect is de ‘always connected’ vehicle-grade 4G router voor alle vormen van mobiele datacommunicatie. Het product bestaat uit 3 Lyfo onderdelen, namelijk Lyfo.SIM, Lyfo.NET en de speciale 4G router. Deze unieke combinatie zorgt er voor dat u altijd verbonden bent via het beste beschikbare 4G netwerk.

Lyfo.Connect is bij uitstek geschikt voor alle typen voertuigen, vaartuigen en vaste oplossingen zoals M2M, apparatuurbewaking, laadpalen en betaalautomaten.

De router bevat een CAT-6 modem en is geschikt voor alle EU LTE banden, wat garant staat voor de hoogste datasnelheden (tot 300MBps) en een lage latency. Samen met Lyfo.NET en de Lyfo.SIM is een minimale beschikbaarheid van 99,95% een feit.

Lyfo.Connect wordt aangeboden via een abonnement voor Lyfo.NET en Lyfo.SIM en met leveringsprijzen voor de router.
Neem contact met ons op voor actuele prijzen.

Lyfo.SIM 

De high performance 4G SIM met toegang tot nagenoeg alle mobiele netwerken.

Lyfo.SIM geeft premium toegang tot nagenoeg alle 4G mobiele netwerken in Europa. In Nederland garandeert deze SIM kaart toegang tot de mobiele 4G+ netwerken van KPN, Vodafone en T-Mobile met een download snelheid tot 300Mbps en een upload snelheid tot 50Mbps.

Lyfo.SIM wordt aangeboden met datablokken welke geldig zijn voor de gehele contractperiode. Het aantal SIMS wat gebruik kan maken van een datablok is onbeperkt. De volgende datablokken zijn beschikbaar; 100GB, 500GB en 1TB

Lyfo.SIM wordt geleverd in combinatie met onze Lyfo.NET applicatie.

MEER INFORMATIE
Lyfo.SIM
Slechte dekking

Let’s Talk!

WIJ VERTELLEN U GRAAG MEER

Neem Contact Op