Het verhaal van Triple-9

Vanuit onze jarenlange werkervaring in de wereld van mobiele netwerken zijn er veel inzichten opgedaan over hoe mobiele 4G / 5G netwerken functioneren en met name ook wat de sterke en ook de minder sterke kanten zijn van deze mobiele verbindingen. Het valt niet te ontkennen dat het mobiele data gebruik explosief stijgt en dat het bijna als vanzelfsprekend ervaren wordt dat het mobiele netwerk altijd verbinding biedt.
De praktijk kan echter anders zijn…..
Welke oplossingen kunnen wij ontwikkelen om tot uiterst betrouwbare 4G-5G mobiele verbindingen te komen waarmee er niet langer een afhankelijkheid is van 1 mobiele operator? Wat als we een oplossing lanceren die het mogelijk maakt om via alle beschikbare mobiele netwerken automatisch verbinding te kunnen maken? Dit soort vragen en het uitwerken van oplossingen is het typische speelveld van Triple-9.
Kenmerkend is dat we allemaal dezelfde passie voor mobiele telecommunicatie beleven, namelijk het ontwikkelen en het leveren van uiterst betrouwbare software, integratie en mobiele datacommunicatie.
Vanuit deze gedachte is Triple-9 ontstaan, een team van 8 telecomspecialisten met een trackrecord in de mobiele telecommunicatie!

Naast een eigen productrange onder het label Lyfo ontwikkelen wij ook klant-specifieke software toepassingen middels Agile Scrum. Middels deze methodiek groeit stap voor stap het product waarbij er kort cyclisch gewerkt wordt met duidelijke gedefinieerde doelen in een sprint. Op deze wijze is er volop sturing en betrokkenheid van de opdrachtgever en het development team bij de realisatie van de applicatie. Triple-9 is een 100% Nederlands software engineeringsbedrijf en wij ontwikkelen Full Stack (Frontend – Backend) inclusief mobiele APPs.
Onze ziens- en werkwijze is te kenmerken als soms wat eigenwijs, kritisch, creatief en innovatief, waarbij ons enthousiasme om het verschil te kunnen maken pas het begin is.

Met dit in gedachte gaan we graag met ook u het gesprek aan, vrijblijvend en verkennend, van mens tot mens, waarbij een mobiele datacommunicatie oplossing geen doel op zich is, maar het technische aspect van de verbinding die wij met u willen aangaan.

Benieuwd naar wat Triple-9 voor uw project kunnen betekenen?
We komen graag met u in contact!

Het Team

Triple-9

‘TRIPLE-9, VAN ONTWERP TOT OPLOSSING’

Maurits Zandbergen

Maurits Zandbergen
CEO

Leo Verstraeten

Leo Verstraeten
COO

Jeroen Stoker
CTO

Roel Zonneveld

Roel Zonneveld
Software Engineer

Timon van den Brink

Timon van den Brink
Software Engineer

Joost Kinkel

Joost Kinkel
Software Engineer

Tayfun_Profile

Tayfun Altuntas
ICT Specialist

Thomas Schouten

Thomas Schouten
Software Engineer

“Bij Triple-9 geloven wij erin dat het creëren van ‘state of the art’ software integratie, behaald wordt door excellent teamwork en gelijkheid onder collega’s.”

TRIPLE 9 • TEAM
Bekijk onze oplossingen
Triple-9

Let’s Talk!

WIJ VERTELLEN U GRAAG MEER

Neem Contact Op