Het verhaal achter Triple-9

Triple-9 is onze ambitie maar ook een verzamelnaam van de verschillende specialiteiten die het bedrijf vormen zoals het nu is. Kenmerkend is dat we allemaal dezelfde passie voor mobiel telecommunicatie beleven, namelijk het ontwikkelen en het leveren van uiterst betrouwbare software integratie en mobiele datacommunicatie.

Van een Linux softwarespecialist tot een projectmanager naar een creatieve innovator, en nog velen meer.
Kortom Triple-9 is een zeer sterk samengesteld team onder de leiding van de Managing Director: Peter Dreijer.

Triple-9 is pas tevreden als onze oplossing een betrouwbaarheid en beschikbaarheid heeft van minimaal 99,999%. Hier staan we voor, minder vinden we niet acceptabel. Hierdoor is het voor ons een trigger om steeds weer een stap verder te gaan.

Onze ziens- en werkwijze is te kenmerken als soms wat eigenwijs, kritisch, creatief en innovatief, waarbij ons enthousiasme om het verschil te kunnen maken pas het begin is.

Met dit in gedachte gaan we graag met ook u het gesprek aan, vrijblijvend en verkennend, van mens tot mens, waarbij mobiele datacommunicatie oplossing geen doel op zich is, maar het technische aspect van de verbinding die wij met de klant aangaan.

Triple-9

Het Team

‘TRIPLE-9, VAN ONTWERP TOT OPLOSSING’

62 jaar jong en in ruim 30 jaar tijd zeer uiteenlopende ervaringen opgedaan in de telecommarkt;
management, consultancy, marketing, sales en projectmanagement.
Woonachtig aan het prachtige strand van Scheveningen, twee uitwonende, werkende kinderen, leuke vriendin en qua hobby’s vooral sport; golf, tennis en real tennis (Google dat maar eens….).
Binnen Triple-9 verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken, HRM, finance en deels ook sales, en i.h.b. aanbestedingen en offertes.
Tot op het bot gemotiveerd om, samen met de medewerkers, van Triple-9 een daverend succes te maken!

Geboren en getogen door code en muziek. Ik kijk als een architect naar het probleem en denk graag mee over business cases en pas mijn werkwijze daarop aan. Naast mijn passie voor het creëren van nieuwe oplossingen doormiddel van code schrijven, ben ik ook een muziek liefhebber en vul hiermee ook graag mijn vrijetijd mee in. Met de combinatie van deze 2 kenmerken, zet ik me daarom de volle 101% in om van Triple-9 een succes te maken.

Een techneut die nieuwe ontwikkelingen omarmd en ze wil vertalen in oplossingen en kansen. Tot nu toe voornamelijk in de Telecomwereld, maar mijn interesse is veel breder dan dat. De komende jaren zal onze samenleving drastisch gaan veranderen door Robotica, AI en de enorme technische vooruitgang, en daar wil ik middenin staan ook al is het soms eng en onvoorspelbaar.
Ik speel graag tennis, woon met veel plezier in de buurt van de Drunense Duinen en kijk met trots naar hoe mijn kinderen hun weg in de wereld aan het vinden zijn, ieder op zijn eigen manier.

Van jongs af aan geïnteresseerd in alle facetten van techniek, mede door enige toeval deze passie over kunnen dragen naar mijn dagelijkse werkzaamheden.
Van software tot hardware en uitstapjes naar system architecture, heb ik mijzelf weten te profileren door nieuwe ideeën en concepten uit te werken tot volwaardige producten. Ik ben daarom niet alleen nieuwsgierig maar ook gedreven in het verbreden van mijn kennis en deze met anderen te delen.

Selfmade man, gedreven vol passie en hier en daar soms wat eigenwijs. Nieuwsgierig en altijd op zoek naar nieuwe business ontwikkelingen. Naast mijn zakelijke carrière ben ik ook veel bezig met mijn persoonlijke ontwikkeling. Wat is er werkelijk nú op dit moment? Een ontdekkingstocht naar mezelf vol verwondering, verbazing en verstilling.

Ik ben een gedreven en ervaren ICT Specialist met de drive om mijzelf continu door te ontwikkelen tijdens mijn nooit eindigend zoektocht naar innovatie, moderne technologieën en oplossingen. Het bedenken van nieuwe oplossingen en of het oplossen van problemen is waar ik mijn kracht uit haal. Daarnaast ben ik ook actief in de muziek wereld als Producer/Audio Engineer en als grafisch ontwerper.

Ik maak alles graag stuk, en voor iedere oplossing heb ik een probleem. Vragen stellen mag, maar of ik antwoord geef is ook de vraag. Als ICT-specialist en een echte familie-man heb ik het geluk om de dingen te doen waar ik echt van hou, dit doe ik daarom ook met de volle overtuiging en hier en daar de benodigde humor.

Mijn ambitie ligt bij het voortdurend blijven ontwikkelen van zowel innovatieve ideeën als persoonlijke vaardigheden. Ik vind het belangrijk dat de kwaliteit en de duurzaamheid van producten wordt gewaarborgd. Daarom kijk ik met een kritische blik naar nieuwe ideeën. Niet om een idee te seponeren, maar om te komen tot een nog beter en completer idee.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om routine werkzaamheden te automatiseren. Ook vind ik het leuk om bezig te zijn met complexe vraagstukken rond technologie zoals duurzaamheid.

Systeem architect en beheer is voor mij een altijd terugkerende ambitie. Ik denk graag mee in complexe ICT-vraagstukken en pruts graag aan de bijbehorende techniek. Mijn brede kennis die varieert van software tot telecommunicatie, resulteert in prachtige mogelijkheid om de systemen achter Triple-9 optimaal te laten verlopen.

Ik ben een jonge creatieve programmeur. Ik heb altijd een passie gehad om te bestuderen hoe dingen in elkaar zitten. Door zelf dit uit te vinden leer ik het meest. Ook als er iets stuk gaat en een reparatie nodig is, dan neem ik die taak graag op mij. Dit weerhoud mij dan ook niet om een nieuwe vak mijn eigen te maken.
Met deze instelling combineer ik ook graag mijn ideeën en beschikbare methodes om deze toe te passen binnen Triple-9.

Creatieve en abstracte denker, een passie voor het creëren van duurzame innovatie. Sociaal aangelegd, altijd op zoek naar de volgende uitdaging. Als jonge innovator met internationale ambities, ga ik door weer en wind tot ik mijn doel bereik. Vol enthousiasme en gedrevenheid ga ik de wereld tegemoet, met één bericht: Zijn jullie klaar voor mij?

“Bij Triple-9 geloven wij erin dat het creëren van ‘state of the art’ software integratie, behaald wordt door excellent teamwork en gelijkheid onder collega’s.”

TRIPLE 9 • TEAM
Bekijk onze oplossingen
Slechte dekking

Let’s Talk!

WIJ VERTELLEN U GRAAG MEER

Neem Contact Op