Vacature-software-engineer

Vacature: Software engineer

Triple-9 B.V. zoekt per direct een software engineer voor de versterking van haar team.

De organisatie

Triple-9 B.V. is een jong en innovatief bedrijf, gespecialiseerd in software engineering en development en richt zich specifiek op maatwerk software voor de (mobiele) telecommunicatie markt. Onze engineers zijn ervaren in met name 4G/5G technologie, mobiele devices en apps, databases, IP, security en integratie van applicaties met mobiele netwerken.

Triple-9 B.V. is statutair gevestigd in Den Haag en heeft een eigen kantoor voor engineering en development, gelegen in Buurmalsen.

De cultuur

Triple-9 is een kleine organisatie met momenteel 10 collega’s. Er is weinig hiërarchie en ieder kent en begrijpt zijn verantwoordelijkheid in het succes van het bedrijf. Het team is goed op elkaar ingespeeld en samen ontwikkelen we kwalitatief hoogstaande, complexe software en systemen. De cultuur die heerst is te omschrijven als: informeel, professioneel, hightech, saamhorig, inventief en innovatief. Naast hard werken is er binnen Triple-9 gelukkig ook voldoende ruimte voor de nodige humor en gezelligheid.

Het werk

Triple-9 staat voor 99,999% betrouwbaar- en beschikbaarheid van software systemen en momenteel zijn we volop bezig met uitdagende, unieke en innovatieve projecten op het gebied van mission critical communicatie over publieke 4/5G netwerken. Ons Lyfo.NET product, waarmee gebruikers eenvoudig tussen verschillende mobiele netwerken kunnen wisselen, is uniek in de markt, onderscheidend en geheel in eigen huis bedacht en ontwikkeld.

De functie en eisen

Profiel software engineer Triple-9

De software engineer is verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van (deel)projecten op het gebied van software ontwikkeling en is verantwoordelijk voor het gehele traject. Hij/zij kan daartoe een High Level Design (HLD) uitwerken tot een Low Level Design (LLD) en dit vervolgens ook implementeren, programmeren en testen.

Hiervoor vragen wij zoveel mogelijk kennis en ervaring van één of meerdere van onderstaande:

 • Backend en/of Frontend programming
 • Geavanceerd begripsniveau van en ervaring met C/C++; Go is een pré*
 • Kennis van Typescript, Javascript en HTML/CSS
 • Kennis van SQL of de bereidheid om dit zich eigen te maken; kennis van gedistribueerde databases is een pré
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie in Nederlands en Engels.

*) Als je nog geen ervaring met Go hebt opgedaan, dan krijg je bij ons de kans om dit te leren!

En aanvullend de volgende competenties:

 • Analytisch denken
 • Gestructureerd en accuraat werken
 • Open en helder communiceren
 • Samenwerken met klanten en collega’s
 • Up-to-date houden van je kennis
 • Bereidheid tot het leren van nieuwe technologieën
 • Uit je comfort-zone stappen om nieuwe technologieën ook daadwerkelijk te gebruiken.

Wat we bieden

Triple-9 biedt een moderne werkomgeving, gaat uit van een vast dienstverband en zoekt naar een gezonde combinatie van thuis werken en op kantoor aanwezig zijn. Op dit moment zijn 9 van de 10 collega’s mede-eigenaar van het bedrijf en Triple-9 streeft ernaar om medewerkers zie zich voor langere tijd willen toewijden aan het bedrijf de mogelijkheid te bieden om aandelen te kopen.

REAGEER OP DE VACATURE
Slechte dekking

Let’s Talk!

WIJ VERTELLEN U GRAAG MEER

Neem Contact Op